Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt - Bruksbetingelser

Ved å registrere deg hos Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt (heretter omtalt som "vi", "oss", "vår", "Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt" eller "http://www.me-behandling.com/forum"), må du godta følgende regler. Vennligst ikke registrer deg hos "Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt" om du ikke godtar reglene. Vi kan redigere disse når som helst og gjøre vårt beste for å holde deg informert. Du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort. Regler for forumet finner man her.

Viktig: Etter at du har registrert deg, må du sende en e-post til admin@me-behandling.com for å få bruker-kontoen din aktivert. Kontoen din vil ikke bli aktivert før du gjør dette. Legg ved ditt brukernavn og e-postadressen du har registrert på brukernavnet. Ditt brukernavn vil vises ved alle innlegg du skriver på forumet og for alle andre brukere. Hvis man ønsker å være anonym kan en opprettet et brukernavn under et psydonym, som f.eks. Måne, Sol, drstockmann, ...

Forumene er laget av phpBB (heretter omtalt som "de", "dem", "deres", "phpBB-programvaren", "phpbb.com", "phpBB-Gruppen" eller "phpBB-gruppene") som er en forumtjeneste lansert under "The General Public License" (heretter kalt "GPL") og kan lastes ned fra phpbb.com. PhpBB-programvaren tilbyr kun hjelp på Internettbaserte diskusjoner og GPL forbyr dem strengt i hva vi tillater og/eller forbyr som rettighetsbasert innhold og/eller oppførsel. For mer informasjon om phpBB, se: phpbb.com/. Du kan også se den norske supportsiden phpBB.no.Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurerende, hatske, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med internasjonal lov eller gjeldende regelverk i ditt land eller landet hvor Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekts server befinner seg. Ved å bryte disse reglene, risikerer du utestengelse og varsel til din Internettleverandør. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du forstår at Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt kan ikke stilles ansvarlige for hacking o.l. i phpBB som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.
Vil vil gjøre vårt beste for å holde deg informert, men du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.


Tilbake til innloggingssiden